ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟ ή ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΦΑΛΟΣ;

 


Για όσους διαφωνούν με τον τίτλο έχω και εναλλακτικό: 
ΠΟΛΙΤΙΚΩΣ ΟΡΘΟ ή ΚΑΜΕΝΟΣ ΕΓΚΕΑΙΔΟΙΟ;

    Στην εποχή της παράνοιας και της αντινόησης, το μόνο όπλο που έχει ο κάθε σώφρων άνθρωπος είναι η ευθυκρισία. Είναι ένα δώρο που βοηθά να αναγνωρίζεται άμεσα ο μολυσμένος ώστε ν' αποφεύγεται κάθε συναναστροφή και επικοινωνία, γιατί η ασθένεια είναι κολλητική. Δείτε για παράδειγμα την Ελληνική κοινωνία τα τελευταία 70 χρόνια. 

    Η Ελληνική κοινωνία του 1950, μια σχετικά απομονωμένη από τον ευρωπαϊκό "πολιτισμό" μεταλλάχθηκε από την Νεοεποχίτικη χλαπάτσα τα τελευταία 70 χρόνια με εκθετικούς ρυθμούς. 

    Η αλλαγή άρχισε δειλά-δειλά με την "χειραφέτηση" του γυναικείου φύλου εργαλειοποιώντας την ανάγκη της ανθρώπινης φύσης για ελευθερία, διοχετεύοντας την όμως όχι προς την υγιή και φυσική κατανομή των ρόλων των δύο φύλων απαραίτητες για την διαιώνιση του είδους και την συνοχή της κοινωνίας αλλά προς αφύσικες επιλογές που σκοπό είχαν την εκμετάλλευση των γυναικών για διάφορους "σκοτεινούς" λόγους. Γνωστά πράγματα και όποιος θέλει να μάθει περισσότερα πώς και από ποιους ενορχηστρώθηκε το σχέδιο είναι δυο κλικ από το ψαχτήρι του.

    Όποια Ελληνίδα και να ρωτήσεις θα παραδεχτεί πως αυτό που άλλαξε δεν ήταν τόσο η συμπεριφορά των ανδρών προς τις γυναίκες αλλά επί το πλείστων των γυναικών προς τους άνδρες. Βέβαια δεν καταλαβαίνουν, ή κάνουν πως δεν καταλαβαίνουν πως η αλλαγή της κοινωνίας μας προς το χειρότερο είναι αποτέλεσμα ακριβώς αυτής της αλλαγής της συμπεριφοράς της γυναίκας μέσα στην κοινωνία. 

    Το δεύτερο βήμα ήταν η αποβλάκωση των νέων όπου μέσω της υποχρεωτικής πρωτοβάθμιας και δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης υπερφόρτωνε με εξειδικευμένη επιστημονική γνώση τα νέα μυαλά, στερώντας τους όμως την καλλιέργεια της ευθυκρισίας τους και εντέλει της ανθρωπιάς τους. Έτσι βγήκαν στρατιές χειραγωγούμενων επιστημόνων παρτάκηδων και αλαζόνων και που δεν είχαν καμία σχέση με τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους στον τρόπο ζωής και τις αρετές τους. Ήταν μια γενιά που ενώ είχε πολύ περισσότερη κατάρτιση και εφόδια στο ξεκίνημα της ζωής τους, δεν είχε την σωφροσύνη να τα χρησιμοποιήσει δημιουργικά. Αποτέλεσμα: δυστυχισμένοι πολίτες.

    Αμέσως μετά είχαμε το κίνημα της πολιτικής ορθότητας και της ισοπέδωσης κάθε λογικής αφού απαιτούσε και στο τέλος επέβαλε τον "νέο τρόπο σκέψης" της ισότητας. Σαν να λέμε ένα κι ένα δεν κάνει δύο γιατί ο έτερος άσος θέλει ισότητα με το τέσσερα οπότε ένα κι ένα κάνει πέντε. 

    Μετά από την ανοχή και την αποδοχή της παρανοϊκής εφαρμογής της πολιτικής ορθότητας ήρθε και η έννοια του αυτοπροσδιορισμού. Αποτέλεσμα ήταν η επανάσταση των μειονοτήτων. Μειονοτήτων όπου απαιτούσαν δικαιώματα δίχως όμως να δέχονται τις υποχρεώσεις που απορρέουν από αυτά, ξεχνώντας όμως ότι οι υποχρεώσεις προηγούνται των δικαιωμάτων. 

     Έτσι καταντήσαμε να έχουμε ανθρώπους να αρνούνται το φύλο τους και να θέλουν να γίνουν κάτι άλλο παραμυθιάζοντας τον εαυτό τους γιατί ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ δεν πρόκειται να γίνουν πλήρως λειτουργικός οργανισμός που ο μόνος σκοπός ύπαρξης του σε αυτόν τον πλανήτη είναι η αναπαραγωγή και η διαιώνιση του είδους. Όσο κι αν θέλει ένας άντρας -βιολογικά- να "βιώσει την μητρότητα" στερείται μήτρας, πώς να το κάνουμε; Όσες φορές και να βάλει φούστα-μπλούζα, μακιγιάζ, κραγιόν, περούκες και όσες πλαστικές να κάνει τα χρωμοσώματα του παραμένουν XY. 

Γιατί ο τραβεστισμός στην ουσία είναι καμουφλάζ και όχι αλλαγή. Είναι ένα ψέμα.

    Εδώ πρέπει διαχωρίσουμε την ιδέα από το υποκείμενο. Ο άνθρωπος που δεν είναι συμφιλιωμένος με την εικόνα του εαυτού του είναι ένας δυστυχισμένος άνθρωπος και πρέπει να αντιμετωπίζεται με συμπάθεια όσο δεν επιβάλλει στους γύρω του να τον αντιμετωπίζουν κάτι που δεν είναι.  

    Το ίδιο πρέπει να αντιμετωπίζονται και ο κομουνισμός/σοσιαλισμός γιατί στην ουσία είναι ένας πολιτικός τραβεστισμός. Γιατί πως μπορεί να εξηγήσει το γεγονός πως οι ακόλουθοι αυτών των -ισμών είναι υπέρμαχοι της διαφορετικότητας αλλά θέλουν την ισοπέδωση των κοινωνιών μέσω της πολυπολιτισμικότητας και της υπόλοιπης νεοεποχίτικης μπουρδολογίας; 

    Σε έναν ουτοπικό κόσμο η ιδέα της ειρηνικής συνύπαρξης των λύκων και των αμνών ακούγεται όμορφο αλλά αυτό το σχήμα δεν έχει εφαρμογή στην ζούγκλα. Όπως είπε ένας μεγάλος άντρας:



    Και όποιος δεν είναι ικανός ν'αντιληφθεί το περιβάλλον που ζει και να προσαρμοστεί ανάλογα, κακό του κεφαλιού του. Αλλά η αντίληψη προϋποθέτει νευρωνικές συνάψεις...









Σχόλια

  1. Απίστευτος συγχρονισμός! Δεν θα μπορούσε να υπήρχε καλύτερο συμπλήρωμα.

    Από το blog Διόδοτος: Ο χιονάνθρωπος

    https://diodotos-k-t.blogspot.com/2021/01/blog-post_60.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εξαιρετικό το άρθρο σου. Να συμπληρώσω πως όπως οι νευρωνικές συνάψεις στον εγκέφαλο είναι απαραίτητες για τους συλλογισμούς που παράγουμε, έτσι και οι συνάψεις στο παγκόσμιο πλέγμα του συλλογικού συνειδητού ή/και ασυνείδητου, μας συνδέουν κατά ένα μαγικό τρόπο μεταξύ μας και με το όλον... εξ ου και οι συγχρονικότητες καθώς και η επιβεβαιωση για το ΠΑΝ ΕΝ ΕΙΝΑΙ των αρχαίων προγόνων μας, τις νοητικές διαδρομές των οποίων ακόμα δεν έχουμε συλλάβει στην πληρότητά τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου