Πάρ'το αλλιώς λέμε!

     Έχω βαρεθεί την ζωή μου από άτομα που δεν αντιλαμβάνονται τις τεκτονικές αλλαγές που συμβαίνουν μπροστά στα μάτια τους και βλέπουν μόνο μαυρίλα. Δεν θα με ενδιέφερε αν δεν μετέδιδαν μέσω της συνεχούς γκρίνιας τους την κατήφεια και την απαισιοδοξία τους στους γύρω τους. 

    Ο εκφυλισμός των νευρωνικών τους συνάψεων, λόγω της παρατεταμένης έκθεσης τους στα ΜΜΕ, καθιστά αδύνατον να συνδέσουν δύο φαινομενικά άσχετες μεταξύ τους πληροφορίες ώστε να δουν πίσω από την κουρτίνα και να καταλάβουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως επιφανειακά φαίνονται. Θα παραθέσω λοιπόν μερικές ειδήσεις:

Επίσημος ακρωτηριασμός στο στρατιωτικό-βιομηχανικό συγκρότημα των ΗΠΑ - Η Κίνα τις διαλύει με το... άγνωστο αντιμόνιο (bankingnews.gr)

BRICS και αποδολαριοποίηση (naftemporiki.gr)

Αποδολαριοποίηση: Οι λόγοι που οι χώρες θέλουν να σπάσουν την παντοδυναμία του δολαρίου (Οικονομικός Ταχυδρόμος ot.gr)

Ο Κινέζος πρόεδρος Σι Τζινπίνγκ πρότεινε στην Σερβία να ενταχθεί στους BRICS! (pronews.gr)

Σερβία: Νέες διαδηλώσεις κατά του ορυχείου λιθίου της Rio Tinto (capital.gr)

Χάος στη Σερβία – Μεθοδεύουν «έγχρωμη επανάσταση» οι ΗΠΑ με αφορμή τα ορυχεία λιθίου, ο ρόλος των ΜΚΟ και του «ύποπτου» Kasanof (bankingnews.gr)

Γερμανία: Ξεθωριάζει το όνειρο για τα ηλεκτρικά οχήματα (in.gr)

Γιατί μειώνονται οι πωλήσεις EV μόνο στη Γερμανία (energygame.gr)

    Οι άσχετες φαινομενικά αυτές ειδήσεις βρίσκονται σε συστημικές ιστοσελίδες και όχι σε ιστολόγια που έχουν λοιδορηθεί από τα πληρωμένα τσιράκια του συστήματος ως συνομωσιολογικές. Οι ειδήσεις αυτές όμως επιβεβαιώνουν τις ειδήσεις σε ιστοσελίδες που δεν ανήκουν στο δυτικό χαζαρικό μπλόκ:

BREAKING: Over 159 Countries Abandon SWIFT for the BRICS Payment System, Challenging U.S. Dollar Dominance! What’s Next? ΕΚΤΑΚΤΟ: Πάνω από 159 χώρες παρατάνε το SWIFT για το Σύστημα Πληρωμών BRICS, προκαλώντας την κυριαρχία του Δολλαρίου! Τι έπεται; (American Media Group amg.com)

    Οι πρώτες σκέψεις όταν διάβασα τις παραπάνω ειδήσεις ήταν ότι η παντοκρατορία της Δύσης μόλις μας τελείωσε, γιατί κανένα κράτος των BRICS δεν πρόκειται να πουλήσει πρώτες ύλες και προϊόντα στην Δύση εισπράτοντας χρωματιστά χαρτάκια χωρίς αντίκρυσμα. 

    Φυσικά η Δύση δεν είναι πρόθυμη να αποχωριστεί την αποικιοκρατική φιλοσοφία και θα προσπαθήσει να πάρει με το ζόρι από τις αδύναμες χώρες αυτό που δεν της ανήκει. Οι μεγάλοι παίκτες -λέγε με Ρωσία & Κίνα- δεν θα επιτρέψουν να συμβεί αυτό γιατί αντιτίθεται στα σχέδια τους για την οικονομική καταστροφή του Βαθέως Κράτους της Δύσης. Πιστεύω ότι η Δύση το Βαθύ Κράτος είναι φοβερά απελπισμένο ώστε να φτάσει σε σημείο να ρισκάρει απ'ευθείας σύγκρουση ταυτόχρονα και με τις δύο υπερδυνάμεις. Ο χρόνος έχει τελειώσει και παίζουν τα ρέστα τους στην παράταση.

    Μέσα στα παιχνίδια των μεγάλων παικτών συνήθως την πληρώνουν οι χρήσιμοι ηλίθιοι που ποντάρουν στο κουτσό άλογο.

        



    Επίσης κανένας σώφρων δεν θα άνοιγε ταυτόχρονα πολλά μέτωπα εκτός κι αν η αλλαζονεία τείνει στο άπειρο. Μετά την εστία της Ουκρανίας, η απερίσκεπτη κίνηση του Ισραήλ να ξεκινήσει πόλεμο εναντίον των αράβων της περιοχής θα είναι η ταφόπλακα του Βαθέως Κράτους και των χαζάρων αφεντικών τους. Ιδίως αν υπολογίσει κανείς ότι το οπλοστάσιο της Δύσης έγινε σκόνη στην χωματερή της Ουκρανίας. Δεν θα μιλήσω καν για το επερχόμενο μέτωπο στην Ταϊβάν.

    Στη Δύση τα χρήματα στερεύουν, οι φυσικοί πόροι ελλατώνονται (τεχνηέντως ή μη) και οι καταπιεσμένοι λαοί της Δύσης αρχίζουν ν' αντιδρούν αφού ο κίνδυνος της πείνας και του πολέμου έφτασε στην αυλή τους. 

    Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα συνδέσει σε δευτερόλεπτα ένας άνθρωπος με 5 δράμια μυαλό. Οι υπόλοιποι που ενημερώνονται από σκουπίδια που προωθούν το κυβερνητικό αφήγημα περί σωστής πλευράς της ιστορίας θα νοιώσουν τον κόσμο να χάνεται κάτω από τα πόδια τους μόλις έλθουν τα πάνω κάτω. Είναι το τίμημα που πρέπει να πληρώσουν για την χρόνια αδιαφορία τους. Δεν θα λείψουν σε κανέναν.


    Δεν γνωρίζω εάν υπάρχει παρέμβαση από την Θεία Πρόνοια αλλά τους τελευταίους μήνες όλα τα σχέδια των παγκοσμιοποιητών καταρρίπτονται και ξεμπροστιάζονται το ένα μετά το άλλο. Τρανταχτό παράδειγμα η απόπειρα δολοφονίας του DJT, οι "βλάβες" στα αεροσκάφη των 
DJT και Βανς, οι αποτυχημένες προσπάθειες των Ορκανών να ανατινάξουν ρώσσικο πυρηνικό αντιδραστήρα. Στις 14 Αυγούστου η χαριτωμένη ψυχή που ακούει στο όνομα Tedros Adhanom Ghebreyesus διακύρηξε την πανδημία της ευλογιάς της μαϊμούς monkeypox (ουχί των πιθήκων. Πίθηκος=ape). Χθες κυκλοφόρησε το ακόλουθο βίντεο στα social media:



    Κοντολογίς "Ο επικεφαλής του ΠΟΥ υπαναχωρεί και δηλώνει (κατόπιν συμβουλής "ειδικών") ότι οι ευλογιά των πιθήκων δεν αποτελούν παγκόσμια κατάσταση έκτακτης ανάγκης για την υγεία." 

    Τι συνέβη μέσα σε μια εβδομάδα και άλλαξε γνώμη; Μήπως ένα ένα τα εργαλεία του Βαθέως Κράτους αφαιρούνται και κάποιοι άλλοι έχουν πλέον το πάνω χέρι; Αυτή η ανάρτηση (εάν αποδειχθεί γνήσια) βάζει ταφόπλακα στα σχέδια για νέο lockdown και την παραχώρηση των εξουσιών στον Π.Ο.Υ.

    Με την επικείμενη ανακοίνωση του R.F. Kennedy της υποστήριξης του D.J. Trump σήμερα 23/08/2024 είναι βέβαιο ότι μέχρι τις Αμερικάνικες Προεδρικές εκλογές θα συμβούν πολλά. Εάν ο Trump κερδίσει το διάστημα Νοέμβριος-Ιανουάριος προβλέπεται καυτό αφού οι καμπαλιστές θα προσπαθήσουν να αφήσουν πίσω τους καμένη γη. Αμφιβάλλω αν θα τα καταφέρουν. Μετά την ορκωμοσία του Trump τον Ιανουάριο τα γεγονότα θα τρέχουν με ασύλληπτη ταχύτητα και η ώρα της αληθινής "Σωστής πλευράς της ιστορίας" θα έρθει επιτέλους.

    Μέχρι τότε οι εγχώριοι σανοφάγοι θα καταναλώνουν ότι τους σερβίρουν τα εγχώρια πουλημένα ΜΜΕ. 

"Φρόντιζε για την εικόνα που θα δείξουν τα κανάλια. Για τον ήχο θα φροντίσουν οι τεχνικοί των καναλιών."

Σχόλια