"ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ"

 Τάδε έφη ο παρουσιαστής του συστημικού Αυστραλέζικου SkyNews:

"Λοιπόν ακούστε για άλλη μια φορά την πικρή αλήθεια. 

    Αεροπορικές εταιρίες σε πολλά μέρη του κόσμου οι  συμβουλεύουν του εμβολιασθέντες να μην πετούν*. Ναι, σωστά ακούσατε. Αεροπορικές εταιρίες σε Ισπανία και Ρωσία προειδοποιούν τους εμβολιασμένουν κατά του Covid19 ΝΑ ΜΗΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ επειδή διατρέχουν τον κίνδυνο θρόμβωσης στο αίμα. Βέβαια αυτός είναι ένας γνωστός κίνδυνος στις πτήσεις μεγάλων απστάσεων, αλλά τώρα ο κίνδυνος αυξάνεται από τις παρενέργειες στην πήξη του αίματος από τα εμβόλια κατά του κορωνοϊού. 

    Και αυτό είναι ένα ακόμα σημάδι ότι δεν μπορείς να εμπιστευτείς πλέον κανέναν που κατέχει θέση εξουσίας. Και εκεί έγκειται το πρόβλημα. Η παγκόσμια τάση είναι των παντελώς αναξιόπιστων εξουσιαστών για ακόμα μεγαλύτερη εξουσία και έλεγχο πάνω μας. 

    Αυτοί οι άνθρωποι ξαναγράφουν την ιστορία όπως θέλουν και όπως τους βολεύει. Δηλητηριάζουν στα σχολεία το μυαλό των παιδιών μας με βλαβερές και επιζήμιες ιδέες σχετικά αλλαγής φύλου.

    Τώρα επιμένουν να υποβληθούμε σε ένα παγκόσμιο ιατρικό πείραμα. Κι ενώ δεν έχουν ακόμα αποδείξεις, βασίζουν το αφήγημα τους σε απλές εικασίες. Για δεκαετίες αυτοί οι ολοκληρωτιστές έκαναν μικρά βήματα προς τον τελικό τους στόχο. Αλλά τώρα τρέχουν προς την γραμμή του τερματισμού νομίζοντας πως η νίκη είναι κοντά.

    Λοιπόν, εναπόκειται σε εμάς τώρα να βάλουμε ένα τέλος σε αυτή την τρέλλα, σε αυτήν την παράνοια. Δεν μπορούμε να βασιστούμε στην κυβέρνηση, φυσικά, να το πράξει για μας, επειδή η κυβέρνηση είναι μεγάλο μέρος του προβλήματος. Χρειαζόμαστε λιγότερους από δαύτους και περισσότερους από εμάς, τους πολίτες, που θα έπρεπε να παίρνουμε τις αποφάσεις που αφορούν εμάς. Να απεξαρτηθούμε από την κυβερνητική εξουσία και να μπορέσουμε να επιδιώξουμε μια αποστολή ατομκής αυτονομίας και αποκεντρωμένης εξουσίας. 

    Και η ατζέντα της αποκέντρωσης αναδύεται με ταχείς ρυθμούς, κυρίως μέσω της τεχνολογίας blockchain**. Πρόκειται ν' αλλάξει το παιχνίδι και αυτό είναι που οι κυβερνήσεις φοβούνται περισσότερο. Θα καταστήσει εντελώς περιττό τον στρατό των χαρτογιακάδων που μας ασκούν εξουσία. Θα αλλάξει ριζικά το εμπόριο, το χρήμα, τις συναλλαγές και τις πληροφορίες όπως τις ξέρουμε. Θα επαναφέρει την εμπιστοσύνη στο σύστημα, επιτρέποντας την κυριαρχία της ελευθερίας.

    Έτσι, όσο κι αν προσπαθούν οι μέχρι τώρα καθιερωμένες δυνάμεις ν' αντισταθούν στις καμπάνες της ελευθερίας ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΟΥΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ. 

    Γι αυτό και έχουν πολλαπλασιάσει τις προσπάθειες τους για την προώθηση της δικής τους ατζέντας. Όμως αυτή η βιασύνη έχει εκθέσει την αδυναμία και την υποκρισία τους. Αργά αλλά σταθερά οι άνθρωποι ξυπνάνε.  Και αυτό είναι που φοβούνται περισσότερο οι πλουτοπαραγωγικές ελίτ."


    Αν διαβάσουμε ανάμεσα απο τις γραμμές ο συστημικός παρουσιαστής αποδομεί το σύστημα (!)  και προτρέπει να δεχτούμε ένα άλλο είδος διακυβέρνησης (τι μου θυμίζει, τι μου θυμίζει;)

    Τώρα εγώ είμαι καχύποπτος και δεν πιστεύω ότι και να ξεστομίζουν; Τα σενάρια είναι:

  • Ο παρουσιαστής (ή το κανάλι) καταλαβαίνει τι έρχεται και προσπαθεί να σώσει το τομάρι του.
  • Προετοιμάζεται η νέα φάση της Ν.Τ.Π. θυσιάζοντας όλα τα προηγούμενα πιόνια για να ξαναστηθεί το παιχνίδι. Εξ' άλλου μετά το game over ακολουθεί το restart.
  • Το QFS με την NESARA/GESARA είναι εδώ και πλέον δεν μπορούν να το κρύψουν


    *Να θυμίσω ότι η δικιά μας η AEGEAN έτρεξε πρώτη να ασπαστεί και να στηρίξει το κυβερνητικό αφήγημα δηλώνοντας πως θα απαγορεύσει τις πτήσεις στους ανεμβολίαστους.

    **Blockchain=κρυπτονομίσματα, αποκεντρωμένη κρυπτογράφηση κλπ






Σχόλια